Spetterende vrijgezellenfeesten

Elk vrijgezellenfeest hoort uniek en heel bijzonder te zijn Een feest om nooit te vergeten! Uiteraard met zeer speciale aandacht voor de vrijgezel in kwestie. Met onze 8-jarige ervaring in het organiseren van leuke vrijgezellenfeesten geven wij garantie op een geslaagd feest met onze 15 verschillende workshops die gecombineerd kunnen worden met een diner bij de locaties waarmee wij samenwerkingverbanden hebben. Desgewenst en heel leuk voor de vrijgezel, sluiten we de avond af met een erotisch tintje in de vorm van een striptease act (m/v). Zo is je vrijgezellenavond helemaal compleet.

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Laat Dansschool SalsaCool dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Dansschool SalsaCool laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele dansworkshops, paaldansen, muziekworkshops, cocktails make workshop of cocktails shaken workshop ?

Onze workshops kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Turnhout en Mol.

Maar wil je de workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België als voor Nederland.

Vgz_01_vrijgezellenfeesten

Wil je echt iets origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterende vrijgezellenavond voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je vrijgezellenfeest. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Keuze uit 15 verschillende workshops
Dansschool SalsaCool heeft als doel het verzorgen van workshops met een hoog entertainmentgehalte. Tijdens onze workshops brengen wij de deelnemers graag de beginselen bij van de workshop van hun keuze met altijd als einddoel: het bevredigende gevoel iets nieuws te hebben geleerd, maar vooral een onvergetelijke ervaring te hebben opgedaan.

Dans workshops
Keuze uit: Afrikaanse dans, bollywood dans, breakdance, orientaalse buikdans, country line dance, limbo dance, Dominikaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, striptease dans

Vgz_01_dans_workshops

Dansschool SalsaCool verzorgt een groot aantal dansworkshops, waarbij het onbelangrijk is of het dansen in je bloed zit of dat je zeker weet dat jij de enige bent die het nooit onder de knie zal krijgen. Voor ons is het een uitdaging om iedereen in beweging te krijgen en het gaat er helemaal niet om of je goed of slecht kunt dansen; het gaat om het plezier dat je beleeft tijdens de workshop. Ons streven is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Muziek workshop

vgz_cocktail_shaken

Percussie workshop(djembe)
Trommelen lijkt zo gemakkelijk maar dat is het niet! Tijdens onze workshop djembe wordt er hard gewerkt aan het maken van een ritmisch muziekstuk. We beginnen met eenvoudige ritmes, die gaandeweg de workshop steeds moeilijker worden. Dat dit tot grote hilariteit kan leiden hoeven we vast niet uit te leggen! Geloof het of niet, maar aan het eind van de workshop bewijst jullie ritmisch samenspel dat je heel wat opgestoken hebt.

Cocktail workshops

vgz_01_cocktails_shaken

Bij de cocktailworkshops (cocktails maken workshop/cocktails shaken workshop) krijg je echt waar voor je geld. Letterlijk, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat jij je eigen cocktail en die van de anderen aan een proefinspectie onderwerpt. Daarnaast leer je iets nieuws, iets spectaculairs waarmee je in de toekomst je gasten aangenaam kunt verassen. Voortaan op jouw feestje niet meer alleen “een wijntje of biertje”, maar heerlijke, zelfgemaakte cocktails, ook alcoholvrije cocktails(virgin cocktails).

Erotische vrijgezellenfeesten
Een erotisch vrijgezellenfeest organiseren met Dansschool SalsaCool is dè garantie op een leuk samenzijn. Met Dansschool SalsaCool ben je op een ontspannen manier gezamenlijk bezig met je vrienden of familie. Probeer eens iets origineels! We hebben arrangementen die variëren van 3 tot 5 uur. Samen met jou maken we een leuk programma.

We hebben geen specifieke voorkeur voor kleine- of mega erotische vrijgezellenfeesten. Waar wij naar streven is het bieden van een erotisch evenement waar onze klanten met tevredenheid en plezier op terug kijken. Je kunt ons inhuren voor het verzorgen van een compleet erotisch evenement waarbij wij je alle organisatie uit handen nemen. Denk daarbij aan:

 • erotische striptease act
 • erotische show / erotische act
 • topless bediening/playboy's
 • erotische workshops (striptease dance, Reggeaton of erotisch paaldansen)
 • erotisch diner
 • erotische catering
 • erotische optreden

  Wil je slechts een onderdeel van het bovenstaande aanbod dan verlenen wij daar ook graag onze medewerking aan. Bijvoorbeeld:

  Ladies erotic vrijgezellenfeesten  • Erotic Ladies Night Party
  • Ladies Soft Erotic Party
  • Ladies Heavy Erotic Party
  • Ladies Hardcore Erotic Party
  • Ladies Luxe Erotic Party

  Men erotic vrijgezellenfeesten  • Erotic Men Night Party
  • Men Soft Erotic Party
  • Men Heavy Erotic Party
  • Men Hardcore Erotic Party
  • Men Luxe Erotic Party

  Nog even alle voordelen op een rijtje
  Professionele docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van deelnemers van verschillende dans- en muziekniveaus
  workshop mogelijk met of zonder diner, exclusief zaalhuur
  Op één locatie workshop in combinatie met diner; gezelliger, makkelijker en eenvoudiger met parkeren
  Programmasamenstelling voor bijna elk budget

  Workshop met eventueel een heerlijk diner naar keuze
  Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

  Mediterraans Tapas diner
  Afrikaans diner
  Oosters diner
  Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

  Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen gebruik van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

  Algemene workshop informatie:
  Standaardduur: 60 minuten, mini- workshop, verlenging per 30 minuten
  Aanvangstijd: naar keuze, onder voorbehoud van beschikbaarheid van docent en locatie
  Locatie: bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of bij één van de locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in: Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout.

  Combinatie van diverse workshops
  Het is altijd mogelijk om meerdere workshops te volgen. In geval van aaneensluitende workshops geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

  Locaties
  We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
  Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout. Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

  Indien we in de plaats van jouw voorkeur niet de beschikking hebben over een locatie, zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.
  Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

  Prijsopbouw en kortingen
  Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door

  Prijs besloten workshops
  Dansschool SalsaCool hanteert voor alle besloten workshops dezelfde prijsopbouw:
  Groep tot 10 personen: starttarief
  Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
  Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

  Korting
  Bij afname van 2 aaneensluitende workshops hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
  Keuze uit:
  Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

  Aanvragen van een offerte voor een vrijgezellenfeest:
  Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

  Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

  Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

  Klik hier voor een offerte

  Standaard procedure
  Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

  Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

  Last Minute
  De aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur of per sms onder vermelding van:
  De gewenste datum van de workshop
  Het type workshop
  De gewenste aanvangstijd
  Het aantal deelnemers
  De stad waar de workshop moet plaatsvinden
  Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
  Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden

Het Goede Doel

vgz_01_fondation_bayabi

Je vrijgezellenfeest ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de workshop ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf/ verwezenlijking van:

Schoolbanken
Schooldaken
Schoolborden
Sport op school
Varkensfokkerij
Schoolmateriaal
en wat nog meer ontbreekt:

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.